Mona G släpper ny skiva i November!

Monas nya skiva MINA FAVORITER innehåller många av Monas hits genom åren samt några personliga countrylåtar. I år är det exakt 40 år sedan Mona släppte sin första skiva och 35 år sedan hon låg på Svensktoppen med Georgio. Georgio kommer finnas med som bonusspår på MINA FAVORITER, har endast släpps som singel innan 1980.
Med på skivan finns en del nyinspelningar samt Monas alldeles nya låt Jag ser livet gå förbi. Läs mer om skivan nedanför (Pressinfo) / Dansbandssidan.com 

Jag är stolt och glad att få presentera min nya skiva för Er, som kan beskrivas som en resa i tiden ur min karriär. Mina låtar är ju som en dagbok ifrån livet. Här finns Svensktopps "Georgio" från 1980, till min allra senaste låt "Jag ser livet gå förbi". Samt några nyinspelningar av publikfavoriter och några countrylåtar som ligger mig närmast om hjärtat. "Together again" har jag valt att lägga som första spår, för jag bara älskar den.

Inte trodde jag att jag efter drygt 40 år i branschen fortfarande skulle vara igång och sjunga. Visst har jag snubblat och fallit ett otal gånger under årens lopp, men alltid rest mej på nio... Har fått många fina minnen att ta med mig sedan jag släppte min första skiva 1975. Några minnen som betyder lite extra var när Thorleifs tävlade med min låt "Lite av din tid, lite av din kärlek" i Hänts Meloditävling 1991. Och i samma tävling 1992 när min låt "Dig ska jag älska all min tid" vann hela tävlingen. En låt som sedan följt mig på varje spelning efter den lyckliga vinsten.


LÅTLISTA

1. Together again
2. Tårar skymda av ett regn
3. Jag ångrar ingenting
4. Jag ser livet gå förbi
5. Lite av din tid, lite av din kärlek
6. Top of the world
7. Jag glömmer ej men jag går vidare
8. Dej ska jag älska all min tid
9. Tennessee Waltz
10. Så länge mina ögon ser
11. Ung blåögd och blyg
12. Du finns alltid i mitt hjärta
13. Inte en dag utan dej (i mina tankar)
14. Nå'n borde säga
15. Om du tror att jag glömt
16. Georgio

Klicka på bilden för att boka/köpa skivan!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter