Succé för Dansfesten i Falkenberg 2015!

Igår den 31/10 så fanns Dansbandssidan.com på plats i Falkenberg och Dansfesten 2015! Det var 6e året i rad som Fredrik Carlsson ordnade Dansfesten och denna gång bjöd Kindbergs, Streaplers och Per-Håkans upp till dans från 20.30-02.00. Kvällen började med middag med vinnarna från Dansbandssidan som vann biljetter via tävlingar som funnits på hemsidan, härligt att kunna snacka lite med mina följare av Dansbandssidan under en middag. Bilder på maten ser ni längre ner här på sidan och jag vill ge mycket beröm för en underbar god buffé som Fredrik själv hade fixat denna kväll. Mycket folk fanns på plats denna afton som ni kan se på bilderna nedanför. Alla dansband fick under kvällen en Halloween gåva från mig i form av godis och varsin egen ketchupflaska. Stort tack till alla dansband för en ljuvlig och underbar kväll. Tack även till Fredrik för ett underbart arrangemang. / Christian på Dansbandssidan.com 


Vill ni se fler filmer från kvällen än dom 3 som jag lagt in nedanför så får ni klicka här!

Tack för i år Dansfesten 2015! Tack även för ett gott samarbete med Fredrik och denna underbara dansgala! 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter