Dansfesten 2015 i Falkenberg närmar sig! 

Nu på lördag är det dax för Dansfesten i Falkenberg för 6e året irad! Denna halloweenkväll kommer 3 dansband att bjuda upp till dans, Streaplers, Kindbergs och Per-Håkans till Non Stop mellan 20.30-02.00. Till alla gäster som avjuter en måltid innan dansen så kommer även delar av banden att underhålla till middagen. Dansbandssidan.com kommer att vara på plats hela kvällen för att ta lite bilder samt filma. Jag hoppas vi ses i Falkenberg nu på lördag. Många vinnare av biljetter samt middag på Dansbandssidan.com kommer att vara på plats under kvällen. Dansbandssidan är en stolt samarbetspartner med Dansfesten. / Christian 


​Mer information här!

Dansfesten 2015 - 31 oktober
Dags att boka in 31 oktober, för då smäller det igen. Ni bjuds på Streaplers, Kindbergs och Per-Håkans. Varmt välkomna till Falkhallen.Evenemangsbeskrivning

Kl. 20.00 - 02.00. Insläpp från kl. 19.00. Non stop dans mellan 20.30 - 02.00. Medverkar: Streaplers, Kindbergs, Per-Håkans. 
Åldergräns 18 år. Ledsagare till handikappad går in gratis (1 st), bokas gnm Falkenbergs Turistinformation, 0346-88 61 01. I Falkhallen kommer finnas bar med fullständiga rättigheter under kvällen. Kommer även finnas försäljning av smörgåsar och korv och bröd. Man får ej ta med egen mat/dryck. 

BILJETTER INKL. MAT: BOKAS ENDAST VIA FALKENBERGS TURISTINFORMATION. Matgäster skall vara på plats från kl. 18.30. I dessa biljetter ingår entré och buffé på Falkhallen inkl. kaffe. 

Arrangör: FC Vin & Event AB 

 

Varmt välkomna till Dansfesten 2016!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter