Dansbandssidan.com besökte M/S Viking Cinderella 20-22/10! 

Den 20e Oktober begav sig Dansbandssidan.com mot Stockholm för 2 kryssningar och reportage om 4 olika dansband, dessa var Titanix, Stensons, Janssons Orkester samt Matz Bladhs. Senast jag träffade Titanix var på Malmöfestivalen 2013 då dom fick ta emot mitt "Dansbandspris" har inte filmat bandet tidigare och nu blev det av under denna kryssning. Janssons Orkester fick jag chansen att träffa för 1a gången och passade givetvis på att även filma dom och ta lite bilder. Grabbarna i Stensons och Matz Bladhs har jag träffat ett antal gånger sedan jag drog igång hemsidan 2011 och nedanför kan ni ta del av en film på dessa band samt ett par bilder. Kryssningarna blev fantastiska med underbart härlig dansmusik och duktiga musiker rakt igenom. Det blev 2 kryssningar med mycket passagerare ombord och under sista kvällen så fanns ett 50 tal följare av Dansbandssidan.com på plats, tack till er alla för att ni kom fram och snackade och för era lovord till mig och sidan (Det värmer).  Vill passa på att berömma den goda 3-rätters middagen jag provade ombord på fartyget, högsta klass på den maten verkligen samt god service i restaurangen. Alla dansband fick som sig bör godis av mig för att dom helt enkelt är väl värda detta och att ja vill tacka alla band som kämpar och sliter med allt vad det innebär, Detta och det gäller alla dansband jag träffat och träffar.  Jag fick gott om tid att snacka med alla band under dessa kryssningar och vill tacka er alla så hemskt mycket, det är en glädje och stor ära att få jobba med Dansbandssidan.com och träffa alla underbara musiker och band i branschen. Denna kryssning var inte sponsrad av Viking Line och jag bekostade denna resa själv till er som undrat. Med andledning av detta så blir det inte så många kryssningar som jag önskar då det kostar en hel del att åka och göra ett sådant reportage i 2 dagar. Jag vill rikta ett stort tack till Titanix, Stensons, Matz Bladhs samt Janssons Orkester för en kanon trevlig kryssning. Passar även på att tacka kryssningsvärdarna Per, Nova och Humle.


Ta del av lite bilder nedanför samt en film på varje band från kryssningen! Fler filmer kommer att läggas upp på Dansbandssidan.com (Fredag kväll 23/10) / Christian på Dansbadssidan 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter