Lasse Stefanz släpper ny skiva - "Greatest hits"‏!

Hur märkligt det än kan låta så är detta första gången Lasse Stefanz släpper en riktig samlingsplatta som spänner över bandets hela karriär. Eftersom Lasse Stefanz under åren legat på två olika skivbolag, Mariann Grammofon & Frituna, så har de tidigare samlingsplattorna som givits ut bara spelglat det ena eller andra bolagets katalog, eller åtminstone med kraftig slagsida åt något av hållen.  Men ”Greatest hits” täcker in de största mest oförglömliga ögonblicken i Lasse Stefanz otroliga karriär. Dessutom bjuds det på ett par helt nya låtar och dessutom några nyinspelningar av Lasse Stefanz störst hits.

Klicka på länken skivnyheter här på sidan för att boka skivan fraktfritt! / Dansbandssidan.com 

Artist: Lasse Stefanz

Title: Greatest hits

Release date: 27/11

Format: 2CD

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter