Donnez bjöd på en magisk kväll på Sundspärlan!

Igår den 13/10 fanns Dansbandssidan.com på plats i Helsingborg och Sundspärlan för ett reportage om grabbarna i Donnez. Redan när man anlände så visste man att det kommer bli trångt på dansgolvet och detta bekräftades när man kom innanför dörrarna, jösses med folk på plats denna kväll. Donnez rockade rent av loss hela kvällen och detta till dansarnas förtjusning. Om jag måste ge ett betyg av denna kväll så var det bästa kvällen med Donnez sen jag började göra reportage om grabbarna, Donnez är viserligen alltid bra men just denna kväll blev det magi på ett specielt sätt. Jag vill passa på att säga stort tack till Donnez för en trevlig kväll. / Christian på Dansbandssidan.com 

Ta del av bilder och en film från gårdagen nedanför. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter