Jessica blir ny sångerska i Canyons!

Igår fick jag ta del av informationen om att Jessica blir ny sångerska i dansbandet Canyons. Redan den 31/10 blir det smygpremiär för inbjudna och 1a spelningen för Jessica med Canyons. Den 31/12 är det dans på Växjö Folkets Park dit ni alla är välkomna. Mer information om bandet ser ni nedanför. 

Följ Canyons på Facebook här!

 

En kort presentation av Canyons!

Jessica, En värmländsk ödmjuk tjej med tindrande ögon, med mycket humor och värme, alltid nära till skratt! Har växt upp i den Värmländska dansbandstraditionen med en härlig dialekt. Jessica har sjungit mycket dansband och country samt även medverkat i kyrkan med sin stämma. Jessica är också radiopratare på Karlstadradion 92.2 och intervjuade vår Kristianstadsson Olle Jönsson för någon vecka sedan.  För mig är det lite speciellt att Jessica börjar i bandet. Mitt stora intresse för dansbandsmusik väcktes av Sven Ingvars med sina fina el-gitarrer vid sju års ålder, sedan fick jag en kapellmästare vid namn Conny Ferm som var från Hagfors, Conny och Ingvar gick i lära för Monica Zetterlunds far Bengt i Hagfors. Det känns som att den värmländska dansbandstraditionen och dialekten nu inramat mitt musicerande när Jessica börjat! 

Krister Wrambjer hittar vi bakom trummorna och Krister äntrade scenen som sjuåring många gånger när band som Sven-Ingvars fanns i våra fina Folkparker. Krister har spelat all sorts musik och blir ofta inlånad av t.ex. Nick Borgen, Jan Johansen, Nanne Grönwall m.fl. Krister driver egen studio och Café verksamhet med sin familj i Tyringe (Café 21)! Krister spelar trummor och sjunger samt körar. Krille som vi kallar honom är en mycket trevlig och humoristisk person. Alltid snabba repliker och kvickheterna är många.

Magnus Danielsson, En välutbildad pianist som spelat i några band, Carina Jarneeks, Good Timers m.fl. Han har också varit kapellmästare för sommarchansen efter Jan "Tollarparn" Ericsson, samt spelar Magnus ibland med showen som gör "A tribute to Ted Gärdestad" runt om i Sverige. Magnus spelar piano/keyboard, sjunger och körar, samt sköter Magnus notationen i bandet om det behövs! Magnus har många sidor och ibland kan han inte hålla benen i styr, då och då blir det en egen komponerad dans på scenen. Thomas, Började spela med Stig Lorentz som 13 åring, samtidigt som han spelade i storband. Startade Canyons 84, spelade sedan med Mona Gs och Stensson, sedan var det tillbaka till Canyons 2011!

Thomas har spelat i Kristianstadsstorband i många år och där spelat med vår Jazzelit (Putte Wickman, Jan Allan, Jan "Tollarparn" Ericsson, George Fame, m.fl.) Thomas fick sin musikaliska utbildning av militärmusiker i Kristianstad och Växjö, då främst på sin altsax! Thomas spelar, sax, gitarr, sjunger och körar. Thomas är kapellmästare och ägare till bandet Canyons! Thomas är också full av humor och glädje för musiken och dansen.  Är medlem i "rädda ÅHUS parken" och önskar inget hellre än att det ska bli fler och fler som dansar. Canyons inriktning är att spela skön dansmusik för alla som älskar att dansa samt lyssna på dansmusik!  Från oss till er alla! Canyons! Thomas, Jessica, Krister och Magnus

Jessica:Ny Sångerska i Canyons
Jessica:Ny Sångerska i Canyons

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter