Dansfesten i Falkenberg 2015 närmar sig!

För 6e året irad fixar Fredrik dans i Falkenberg och Dansfesten. Detta året bjuder Kindbergs, Streaplers och Per-Håkans upp till dans 20.30-02.00. För er som vill avnjuta en god middag innan dansen så finns det möjlighet till detta - se info nedanför. Dansbandssidan.com 

Tävling!

Här på Dansbandssidan under länken tävlingar kan ni tävla om dansbiljetter inkl middag. Jag kommer även under denna vecka lägga ut en mängd enkelbiljeter på Dansbandssidans Facebooksida för utlottning. Missa inte detta!

Evenemangsbeskrivning

Kl. 20.00 - 02.00. Insläpp från kl. 19.00. Non stop dans mellan 20.30 - 02.00. Medverkar: Streaplers, Kindbergs, Per-Håkans. 
Åldergräns 18 år. Ledsagare till handikappad går in gratis (1 st), bokas gnm Falkenbergs Turistinformation, 0346-88 61 01. I Falkhallen kommer finnas bar med fullständiga rättigheter under kvällen. Kommer även finnas försäljning av smörgåsar och korv och bröd. Man får ej ta med egen mat/dryck. 

BILJETTER INKL. MAT: BOKAS ENDAST VIA FALKENBERGS TURISTINFORMATION. Matgäster skall vara på plats från kl. 18.30. I dessa biljetter ingår entré och buffé på Falkhallen inkl. kaffe. 

Arrangör: FC Vin & Event AB 

 

Varmt välkomna till Dansfesten 2016!
​Boka din biljett till dansfesten här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter