Donnez firar 15 år som dansband 11/12 2015!

Den 11/12 firar Donnez 15 år som dansband och detta kommer att firas på Folkets Park i Perstorp, Donnez utlovar en härlig kväll med dans, mat och diverse överraskningar. För att ta del av denna kväll samt för att få mer information kolla på bilden lite längre ner på sidan. 
 

Dansbandssidan.com passar redan nu på att säga stort Grattis till Donnez och deras 15 år som dansband!


Information om Donnez 
Donnez är ett dansband från Perstorp i Skåne som bildades år 2000. Bandet består av bandets kapellmästare Donald Laitila på sång, klaviatur och dragspel. År 2010 medverkade de i Dansbandskampen som sänds på SVT 1. I första avsnittet tävlade de med låten I Gotta Feeling och i andra avsnittet med låten Kom ihåg mig. De har även synts i Körslaget där de agerade coacher åt Ola Svensson i hans tolkning av "Leende guldbruna ögon". Laitila äger även Railway studios där bandet spelar in sina skivor. Senaste plattan är släppt på skivbolaget Neptun.

Donnez Vinnare av Dansbandspriset 2014 och 2015 på Dansbandssidan.com (Se separat (Dansbandspriset 2015) här på sidan under länkarna högst upp på sidan.

Foto:Dansbandssidan.com
Foto:Dansbandssidan.com

Filmat på Björka Loge 12/8 2015 av Dansbandssidan.com!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter