Dansbandssidan.com uppmärksammar Gammaldansen!

Tidigare idag snackade jag med ansvarige Anders Johlin (Hallands Dansförening) om att få ut mer dansare på Gammaldansen. Varje tisdag erbjuds dans på Parken i Halmstad till olika Gammaldansband se nedanför. För att få mer information om denna dans så kan man besöka deras Facebooksida genom att klicka på länken nedanför.

Hallands Dansförening anordnar Bugg-, Foxtrot- och Gammaldanskurser i Halmstad o Laholm. Syftet är att skapa en mötesplats där människor i alla åldrar umgås på ett lättsamt sätt och bevara den svenska danskulturen. Motion får vi på köpet och glädjen kommer av sig själv! Häng med du också! Välkommen.


För mer information klicka här!
 

Kommande danser hösten 2015! 6/10 Trippix
13/10 Robbans
20/10 Diggarna 
27/10 Levins
3/11 C-Laget 
10/11 Dur-Ex 
17/11 Rent Drag 
24/11 Diggarna 
1/12 Trippix 
8/12 Robbans 
15/12 Luciadans (C-Laget) 
27/12 Juldans Rent Drag 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter