En kväll med Bob Stevens på Parken i Halmstad!

Igår den 27/9 fanns Dansbandssidan.com för 1a gången på plats i Halmstad hos Anna på Parken. Har många gånger velat besöka detta trevliga dansställe men inte fått något tillfälle till det, men så igår var det dax och denna kväll bjöd grabbarna i Bob Stevens upp till dans. Jag fanns redan på plats 3 timmar innan spelningen började och hjälpte till att packa upp tillsammans med dom andra samt att jag såg till att dom fick lite gräddbullar medans dom jobbade. Just nu så går det otroligt bra för Bob Stevens som alltid levererar och många lovord ifrån folk som var mycket nöjda med bandet hördes igår kväll. Bob Stevens fick även lysande recensioner på deras skiva "Skåne är ett härligt land" i Sveriges Radio P4 igår kväll. Satt med grabbarna i pausen och lyssnade på detta då vi tillsammans åt en god köttbullemacka inkl kaffe. Jag vill passa på att säga stort tack till Anna på Parken i Halmstad för ett trevligt bemötande samt för ett väldigt trevligt dansställe. Vi ses igen Parken :) Tack även till Bob Stevens för en 10 timmars lång och mycket trevlig dag tillsammans. / Christian på Dansbandssidan.com 


28/9 -2015 15.00! Efter en mindre trafik olycka för Bob Stevens där alla klarade sig väl utanför Jönköping så är dom nu på väg till Tibro där dom spelar ikväll med start 18.00. Läs mer på Dansbandssidan.com på Facebook!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter