Callinaz 5 års Jubileum - skivrelease på Granbacken 19/9 2015!

Igår den 19/9 fanns Dansbandssidan.com på plats på Granbacken i Löberöd där Callinaz hade sitt 5 års jubileum samt skivrelease. Jag passade på att säga Grattis till bandet och dela ut diverse presenter. Dom fick bland annat en vacker tavla som jag designat med bilder från Malmöfestivalen 2015 då jag var på plats där, även en flaska vin och annat gott. Denna kväll bjöd Callinaz och Catch upp till dans kvällen rakt igenom. Jag måste säga att Callinaz och Catch gjorde precis allt för att kvällen skulle bli helt underbar till alla dom som fanns på plats. Lite av detta kommer ni att kunna se på ett par filmer som jag filmade igår kväll längre ner på sidan. Ta även del av en massa härliga bilder från kvällen. Jag vill passa på att säga tuen tack till Callinaz och Catch för en underbar kväll, tack även till Göran på Granbacken för allt. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter