Nomineringarna till "Dansbandspriset 2016" släpps i November!

Då var det snart dax att nominera dansbanden till "Dansbandspriset 2016"! Detta kommer att ske någon gång i november och då kommer 25 dansband att bli nominerade till priset och i grundomgången röstar man i några månader innan finalbanden utses. Dom 10 dansband som fått flest röster i grundomgången går sedan vidare tfinal. När finalen är avgjord kommer vinnande dansband att presenteras i början på Juli månad och vinnarna tar emot priset på Ekebofestivalen om möjligt, annars kommer priset att delas ut till någon representant för bandet under festivalen. Under 2016 firar Dansbandspriset 5 år och vilka dansband som har vunnit priset under dom 4 åren innan ser ni här nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com 


Mer information om priset finns undet länken "Dansbandspriset" här på sidan, 2011 grundare jag priset och priset detlades för 1a gången ut 2012 till Drifters. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter