Sanna och Ludde Olin har startat Dansbandstravet Sverige AB!


-Vad är Dansbandstravet för något?
”Det vi vill göra är att skapa nya dansställen för danspubliken och samtidigt locka ny publik till travbanorna. Detta genom att blanda tempo med takt och ton.
Precis lika viktig som musiken är för dansarna, är musiken på travbanorna lika viktig för publiken och stämningen. Vi kommer att arbeta för att publiken och dansarna kan mötas på ett naturligt sätt på travbanorna. Genom att dessutom erbjuda andelar i olika stall med olika artister och dansband gör ju det hela roligare, då du får närhet till idolerna, hästarna, gemenskapen och äventyr. Ett naturligt sätt att träffa nya vänner som har samma intresse om du och dessutom få möjligheten att prova något nytt!”

Vårt första stall!

Först ut är inget mindre än Stall Rolandz.
I Stall Rolandz finns ännu möjlighet att köpa andelar och bli andelsägare tillsammans med självaste Roland Järverup. ”Roland mottog de första 10 andelarna på kommande hästen och blev väldigt glad ” säger Ludde. För 500 kr per år får du tillgång till ett välkomstpaket som bland annat ger dig fri entré till travbanorna när Stall Rolandz hästen startar, en hemlig gåva och dubbelsulkyevent på en travbana nära dig samt en unik röstningskod. Du är även med och delar på 80% av vad Stall Rolandz -hästen har sprungit in under året.

Anmälan gör du på www.stallrolandz.se
där du även kan läsa mer om oss
-Vilket dansband blir stall nummer 2?
Just nu förs dialoger med lite olika band och artister, har ni förslag får ni gärna höra av er!

Om det finns dansband som är intreserade av detta upplägg så kan ni gå in på denna sida och skriva till ansvarig www.stallrolandz.se/kontakt

Gör som "Dansbandssidan.com" skaffa en andel!

Följ oss gärna på Stall Rolandz på Facebook.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter