Wahlströms gör comeback!

Igår den 21/8 fick jag besked av Daniel Wahlströms som 1a media att bandet kommer att göra en comeback nästa år! Wahlströms kommer att ha LS-Tonart som bokninsbolag och under nästa vecka kommer mer information. Vilka medlemmar förutom Daniel som kommer spela med bandet kommer ni ochså att få besked om inom kort. / Christian på Danbsandssidan.com 

Lite historia om Wahlströms

Wahlströms var ett dansband i Vadstena i Sverige, startat 1985.

Bandet deltog 1999 i tävlingen "Dansbandslåten" med melodin "Blå blå ögon". Under andra halvan av 2008 lämnade Sannexsångare Chris Andersen Sannex för att sjunga för Wahlströms. Han lämnade i juni 2009 Wahlströms.

Den 27 september 2011 meddelades att bandet läggs ner efter sista spelningen i Brunnsparken i Örebro den 14 januari 2012.

Wahlströms medverkade i Dansbandskampen 2008.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter