Tack alla dansband på Malmöfestivalen 2015!

Det blev en succéavslutning på dansbanan under gårdagens sista dag på Malmöfestivalen 2015! Dansbandssidan.com fanns på plats och under veckan har jag gjort 5 reoprtage om banden som har spelat på plats. 2 dagar kunde jag inte medverka med tanke på att jag var bokad på annat håll. Igår bjöd Callinaz och Black Jack upp till dans mellan 19-00.45 det blev en kväll med härlig musik rakt igenom och denna ljuvliga sommarkväll kunde helt enkelt inte bli bättre. Jag vill passa på att tacka Callinaz och Black Jack för en trevlig avslutningskväll på festivalen. Sist men inte minst tack till alla dansband och följare av Dansbandssidan.com som jag träffat under veckan samt ett stort tack till Malmöfestivalen. Vi ses 2016 igen. / Christian på Dansbandssidan.com

Ta gärna del av bilderna från gårdagen nedanför!

Övriga bilder från festivalveckan!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter