Streaplers lockade tusentals till dans på Malmöfestivalen!

Igår gästade Streaplers Malmöfestivalen 2015 och det var även mitt första reportage om bandet sedan jag drog igång Dansbandssidan.com. Andledningen till detta är att Streaplers inte spelat så många gånger i Skåne under dessa 4 år och nu var det så dax. Tusentals människor fanns på plats denna ljuvliga sommarkväll på Malmöfestivalen för att dansa och roa sig till Streaplers. När man står framför scen och iakttar grabbarna så är det verkligen imponerande musiker rakt igenom och dom spelar kanon bra. Jag gick runt dansbanan igår och frågade dansarna om dom har haft en trevlig kväll och alla svarade att dom var jätte nölja med kvällen och att Streaplers är deras favoriter. Jag vill passa på att tacka bandet för souvenirerna jag fick samt för att ni tog er tid att snacka bort en stud med mig. Tusen tack för en trevlig kväll. Nedanför kan ni ta del av en mängd trevliga bilder från kvällen. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter