Skånebanden Wizex&Catch bjöd upp till dans på Malmöfestivalen 2015!

Igår den 15/8 var det ingen vanlig dag, det var nämligen Dansbandssidans 4 års dag som firades i Malmö till dansbanden Wizex och Catch. Minst lika mycket folk fanns på plats kväll nummer 2 på festivalen för att dansa och helt enkelt roa sig. "Wizex" som jag igår fick förklarat vad det betyder (WIZEX - VI SEX) alltså bandet har 6  medlemmar, inget man tänkte på direkt men en given förklaring. Wizex levererade som vanligt kanon bra och kör sin egen grej som uppskattas väldigt mycket, härligt sväng i låtarna och med Thomas och Anna på sång kan det helt enkelt inte bli bättre. Vilken enorm scenutstrålning och power det bjuds på rakt igenom. Ännu ett Skåneband fanns på plats igår och det var även första gången jag fick lyssna och snacka med grabbarna i Catch. Catch gjorde verkligen ingen besviken igår, bandet fick enormt mycket beröm ifrån alla jag snackade med igår och en sak är klar, vill bandet nå framgång så kommer dom att lyckas med det inom kort. Catch har framtiden för sig och jag blev imponerad av min 1a träff med grabbarna. Passar på att säga tusen tack till Wizex och Catch för en ljuvlig kväll samt ett tack till Malmöfesivalen och scenchefen för god service. Dansbandssidans 4 års dag kunde inte bli bättre och nu är siktet inställt på 5 års dagen nästa år. På tisdag är jag tillbaka på festivalen igen då Streaplers gästar. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter