Bandet Likes vinnare av Göteborgskalasets Danskalas!

Igår den 13/8 hölls en dansbandstävling på Göteborgskalaset där Bandet Likes tog hem tävlingen. Dessa dansband var med och tävlade : Likes dansband, Catch dansband, Inaz orkester, Bjarnez, Foxie och Floridaz dansorkester. I juryn satt  Bjarne Lundkvist, Bert Karlsson och Elisa Lindström, det var även dom som utsåg det vinnande bandet efter att dom spelat vars 5 låtar under kvällen. Detta blev Bandet Likes första spelning under nya namnet och som det slutade - med seger! Tidigare spelade bandet under namnet Jukeboxers. Priset för Bandet Likes blev, förutom äran, två dagar – en för inspelning och en för mixning – i inspelningsstudion Global Musix Studio i Torslanda. 

Medlemmar: Freddie Andersson Kevin Öjvindsson Roger Hansson Ulf Sjöstedt Läs mer på deras hemsida som är: www.likesband.se
 

Dansbandssidan.com säger STORT GRATTIS TILL Bandet Likes!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter