En kväll med Canyons på Landskrona Karnevalen 2015!

Igår den 25/7 fanns Dansbandssidan.com på plats i Landskrona där det var karneval. Denna kväll bjöd dansbandet Canyons upp till dans vid 22.00 fram tills 01.00. När väl dansen drog igång så blev vädret perfekt och det blev en kanon kväll rakt igenom. Denna kväll var unik då 3 av grabbarna i bandet hoppade in extra (Tobias Nyström, Joel Andreasson samt Rickard Alerstedt. Thomas Andersson som driver Canyons medverkade såklart även under denna kväll. Vad som komma skall med dansbandet Canyons framöver får ni hålla koll via deras Facebooksida som uppdateras då och då. Jag vill passa på att säga stort tack till grabbarna för en väldigt trevlig kväll igår. Lite bilder från kvällen ser ni här nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter