Förändringar i Drifters!

Idag den 23/7 skriver Drifters på sin hemsidan att deras trummis kommer att sluta i bandet i September. Nedanför kan ni läsa brever Tim har skrivit på deras hemsida. Dansbandssidan.com vill passa på att önska Tim stort lycka till framöver med vad som komma skall och tacka för dom gångerna vi träffats ute på dansbanorna. / Christian på Dansbandssidan.com 


Hej allihopa!
Jag hoppas att ni har haft en skön sommar. Precis som jag.
Det är såhär att jag kommer sluta i Drifters efter sommaren i September.
Som vissa vet har jag & min flickvän Carolina en 10 månaders kille där hemma, som vänt världen upp & ner för oss båda två, på ett magiskt sätt!
Jag trodde inte att de skulle bli så annorlunda med honom runt omkring, som det faktiskt blev! Så nu känner jag att jag kommit till ett plan i livet där jag vill ha ett ”vanligt” jobb, 7-16, tacofredag & allt det där [;)]
Umgås med vänner på helgerna men framförallt få vara med min familj.

Så jag vill verkligen passa på nu & tacka Stellan, Ronny, Erica & Anton, era familjer för 4,5 magiska år i Drifters. Utan er hade jag inte varit där jag är idag. Jag har haft så jävla kul! Vi ses!

Tack även till alla fans, arrangörer & goa människor som ser till att våra spelningar alltid blir på topp!
Utan er vore det inte så roligt [:)]

Tack för allt!

Kramar / Tim

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter