Lite information om Fernandoz!

Tom Manninen har under den senaste tiden inte medverkat på några spelningar med Fernandoz och det beror på att han är långtidssjukskriven p.g.a ryggproblem och i nuläget vet Fernandoz inte när han är tillbaks igen. Fram tills Tom blir frisk så har Fernandoz hjälp av några vikarier och några av dessa är Jan-Erik Auvinen, Simon Åhs och Conny Ohlson som ställt upp och ställer upp. 

För några dagar sedan skrev Jon Anders Nordlund att hann var trött, hade tappat gnistan och inte visste hur länge han skulle orka. Nedanför kan ni se vad Anders skrev idag. 

Anders skriver idag följande: 

-En sak som också skapat en del frågetecken senaste veckan är mitt personliga inlägg om att jag tappat gnistan för spelandet. Detta va lite klumpigt skrivet av mig i stundens ingivelse. Givetvis finns alltid glädjen till musiken där, den kommer ALDRIG att försvinna.
Fredagens enormt roliga spelning på Dansbandsveckan i Malung plus en massa stöttande ord från släkt, vänner, kollegor och fans gav mig en gigantisk energikick.
Vill bara säga, Tack för att ni finns! ❤

Nu siktar vi framåt med full kraft  :) 

/Anders


/ Dansbandssidan.com 

Foto Dansbandssidan.com
Foto Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter