Andreas drar igång Fagerfjällsparken igen!

Andreas startade upp en renovering ihop med en kompis i slutet av 2012 utav den gamla parken på Tjörn, Fagerfjällsparken. Sen 2013 har Andreas dock varit själv om att renovera upp stället som hade totalt förfallit och mer eller mindre lämnats i glömska under väldigt lång tid. Det har varit en lång resa och Andreas har en lång resa kvar innan han är helt färdig men han är äntligen där att parken går att använda igen. Förutom att ha byggt upp insidan igen och även med riktigt restaurangkök så har han även satsat på att bygga upp utsidan igen. Inomhus finns en stor dansyta men nytt sen en och halv månad tillbaka är en dansbana på utsidan på 225m2 och en stor scen till detta. Detta gör att han kan göra eventet oavsett väder för är det dåligt väder så körs eventen inomhus istället. Nytt för iår är även att det är fullständiga rättigheter utmed hela utsidan och insidan vilket ger en serveringsyta på över 1500m2. Dom har även tre barer varav en stor på utsidan. Dom har ej jättemånga event ännu utan startar upp försiktigt och deras mål är att nå ut till så många som möjligt genom att blanda olika event. Dom kör även privata abonneringar och kommer även anordna event för yngre. Alla som är med om dessa event iår är också med om en park som är på väg tillbaka efter en lång tids dvala och har möjlighet att se förändringar mellan alla event. Fagerfjällsparken var ett känt namn en gång i tiden och tillsammans kan vi göra det till en lika stor samlingspunkt igen. För vi kommer alltid jobba för att göra det bättre och lyssna på er och era önskemål. Följ gärna oss på fagerfjällsparkens Facebook sida genom att gilla oss så får ni uppdateringar om uppkommande event. Nu på lördag kommer Framed och vårat mål är att slå publikrekord denna gången med er som gillar dans, mat och dryck! Anmäl er gärna på eventet som ni finner på fagerfjällsparkens gilla sida. Vi ber om ursäkt att vi är lite sent ute med reklamen och eventet men vi ska bättra på oss med detta.


Nu på lördag den 25/7 bjuder Framed upp till dans! 

Redo för en riktig danskväll? Fagerfjällsparken presenterar inte mindre än dansbandens dansband "FRAMED" nu på lördag den 25:e.
Entré: 170:-
Åldergräns: 20+
Vi kör dansöppet från 20:00-02:00 

Evenemanget hittar ni här!

Besök deras hemsida här!

utescenen och utedansbanan är helt nybyggd
utescenen och utedansbanan är helt nybyggd

Lite bilder från renoveringen!

Nya bilder efter renovering!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter