Dansbandssidan.com besökte Dansbandsveckan i Malung 14/7 2015!

Den 14/7 2014 fanns Dansbandssidan.com på plats på Dansbandsveckan i Malung för första gången sedan jag drog igång sidan 2011, dessutom har jag aldrig varit där privat heller. Det var helt enkelt på hög tid att besöka denna stora folkfest som även i år firar 30 år. Helt underbart ställe att besöka under denna vecka med ordning och reda samt snyggt överrallt. Denna kväll var det 12 olika dansband som bjöd upp till dans och några av dessa har jag aldrig tidigare träffat "Live" Contrazt ifrån Norge samt San-Marino ifrån Finland, mycket trevligt att man fick en liten stund med dessa duktiga musiker. För övrigt var denna kväll helt underbar med härlig musik och cirka 6500 besökare trost lite regn. Jag åkte denna gång med Matz Bladhs upp till Malung och på så sätt blev det några extra bilder på bandet då jag även hjälpte dom att packa upp och ner. Jag vlll även berömma den goda maten till oss som jobbade backstage, en underbart god buffé med allt man kan tänka sig samt kaffe och dessert, TACK MALUNG! Sedan fick jag även chansen att träffa och hälsa på Lars Bälter som är en stor del av Dansbandsveckan och det var ett mycket trevligt möte. Under denna kväll kom det även fram en mängd följare av Dansbandssidan.com och snackade bort en stund med mig, jag vill tacka er alla för dom värmande orden som jag fick av er att ja driver Dansbandssidan.com. Ett imponerande arbete och jobb Dansbandsveckan lägger ner under veckan samt stor planering med allt vad detta innebär, för er som aldrig varit där ÅK DIT !!! Tusen tack till Dansbandsveckan i Malung för denna gång, tack även alla dansband och övriga för en kanon kväll. / Christian på Dansbandssidan.com 
 

Ta del av en massa bilder och filmer här nedanför från kvällen den 14/7!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter