En kväll med Casanovas på Liseberg!

Igår den 9/7 fanns Dansbandssidan.com på plats på Liseberg för att träffa grabbarna i Casanovas som bjöd upp till dans mellan 19-23.00. Som ni kan se på bilderna fanns det mycket folk på plats denna kväll för att ta en dans till bandet. Stämningen var underbart trevlig och jag fick även en stund med grabbarna för en gruppbild samt för att byta några ord. Som en trevligt avslutning så fick Casanovas 2 kg Daim av mig innan det var dax att tacka för denna ljuvliga kväll. Jag vill även passa på att tacka för tröjan samt skivan som jag fick. Denna kväll fick även min systerson följa med och snacka lite med bandet samt lyssna på dessa, han stormtrivdes rakt igenom och vill hemskt gärna träffa och lyssna på Casanovas igen. Ta del av massa goa bilder här nedanför från kvällen. / Christian på Dansbandssidan.com 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter