Underbar avslutning på Ekebofestivalen 2015!

Igår den 4/7 var det sista dagen för Ekebofestivalen 2015. Strålande solsken bjöd denna underbara dag på och vädret har varit kanonfint under hela festivalen. Under denna sista kväll så var det mycket som skulle hända, Rebecka Karlsson vann igår kväll delfinal i stjärnskott och sångmicken 2015 - Dansbandssidan.com säger stort Grattis. Under denna kväll skulle jag även dela ut mitt egna pris (Dansbandspriset 2015) till Donnez som vann tävlingen för 2a året irad, bilder på detta ser ni här nedanför samt under nyheter här på Dansbandssidan. Jag vill passa på att säga stort tack till alla dansband under festivalens 3 dagar samt till Ekebofestivalen för en fantastisk fin festival. Detta var den 20e Ekebofestivalen och tusentals människor fanns på plats under lördagen. Nedanför kan ni ta del av en mängd bilder från kvällens samt filmer. Vi ses 2016 på Ekebofestivalen igen. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter