Donnez tog emot Dansbandspriset 2015! 

Igår den 4/7 var det dax att dela ut Dansbandspriset 2015 till Donnez på Ekebofestivalen. Donnez fick flest röster i finalen där 5 andra dansband deltog och dom fick även flest röster i grundomgången där 16 andra band deltog. Det är 2a året irad Donnez vinner Dansbandspriset, ett pris som jag grundade 2011 och som delades ut för första gången 2012 till Drifters. Donnez vann 10.000:- samt diplom, blommor, Champagne, en hel korg med godis samt vars ett mini diplom. För andra året irad gick Ekebofestivalen in med 5000:- till priset och jag själv står för 5000:-. Dansbandssidan.com säger stort GRATTIS till Donnez och nästa år är det 5 års jubileum för priset som även då kommer att delas ut under Ekebofestivalen. / Christian på Danbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter