Succé för dag 2 på Ekebofestivalen!

Igår den 3/7 var det 2a dagen på Ekebofestivalen 2015 och Dansbandssidan.com fanns på plats hela kvällen för att ta lite härliga bilder och dela ut special designade polkagrisar till alla banden under kvällen. Massa härliga filmer från kvällen blev det dessutom. Tusentals underbara människor fanns på plats denna kväll i strålande solsken och underbar stämning. Jag vill passa på att säga tusen tack till alla banden för en ljuvlig kväll. Bilder och filmer kan ni ta av här nedanför. Ikväll är jag på plats igen för 3e och sista kvällen, jag kommer ikväll att dela ut Dansbandspriset 2015 till Donnez cirka 22.30 för er som vill följa detta (Live) på plats. Bilder från ikväll kommer in här på sidan imorgon eftermiddag. / Christian på Dansbandssidan.com 

Fler filmer kommer in efterhand här på sidan!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter