Donnez vinner Dansbandspriset 2015!

För en liten stund sedan ringde jag upp Donne i Donnez och berättade att dom just vunnit tävlingen Dansbandspriset 2015! Grabbarna blev väldigt glada och tackar alla som har röstat på dom i grundomgången samt i finalen. Donnez spelar ikväll på Gröna Lund i Stockholm.

För 2a året irad vinner Donnez Dansbandspriset! Med 26,11 % av rösterna i finalen där Fernandoz, Blender, Perikles, Drifters och Callinaz var med i så tog grabbarna hem finalen. Finalomgången var i år väldigt jämn och 2191 röster som inkom i finalen. Nästa vecka kommer prissumman på 10.000:- samt diplom och massa annat trevligt att överlämnas till grabbarna. Vill man inte missa detta ska man vara på plats på Ekebofestivalen den 4/7 mellan 20.00-23.00. 5000:- är ifrån Christian på Dansbandssidan.com och 5000:- ifrån Ekebofestivalen utöver detta ser är Dansbandssidan.com till så att grabbarna får lite andra överraskningar under kvällen.  / Christian på Dansbandssidan.com Priset grundades 2011 och delades ut för 1a gången 2012. Grundare av priset och ansvarig är (Christian på Dansbandssidan.com som även driver denna sida) 
 

Grattis Donnez till vinsten av Dansbandspriset 2015! 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter