Jukeboxers blir "Likes"!

Jonas Rudolw som har varit med i Jukeboxers i lite mer än två år kommer tyvärr att sluta säger Kevin i Jukeboxers! Detta eftersom att han kommer att flytta till USA och ska börja plugga där! Bandet önskar honom stort lycka till och ett jättestort tack för den tiden han har varit med i Jukeboxers.


Efter många om och men har bandet nu kommit fram till att, istället för att gå ut och söka ny gitarrist så kommer grabbarna att köra vidare på oss 4 som är med i bandet idag. Freddie Andersson, Kevin Öjvindsson, Roger Hansson och Ulf Sjöstedt. Grabbarna kommer även att byta namn. Det nya namnet blir LIKES! Detta gör dom för att dom känner att det kan vara dags för en nystart. Så nu kommer dom att gå in i replokalen och fräscha upp deras nya repertoar! 

/ Dansbandssidan.com 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter