Ny skiva med Berth Idoffs i juni!

Berth Idoffs är ett av Sveriges mest populära dansband genom tiderna. Och äldsta. Nu firar bandet 60 år och det med en fullmatad CD-skiva med låtar från hela den fantastiska karriär bandet haft.

På CD'n samsas material från tidigt 60-tal som aldrig tidigare funnits utgivet på CD, med hits från 70, 80, 90- och 00-talet. För det är otroligt - bandet har levererat hits under alla dessa årtionden.
Den booklet som följer med skivan innehåller mängder med kul anekdoter från bandmedlemmar, foton och skivkonvolut.

Som grädde på moset har bandet spelat in tre helt nya låtar till skivan och dessa tar då in bandet i de nästkommande 60 åren. För vem vet - det kan komma nya generationer med Idoffs och fortsätta föra traditionen vidare. Precis som det gjorts under de första 60 åren!
 

Klicka på bilden för att köpa skivan fraktfritt / Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter