Daniel Lindström & Erica Sjöström - Livet vi valde!

Livet vi valde 

Nu släpper  Erica Sjöström (en av Sveriges populäraste dansbandssångerskor) och
Daniel Lindström (Idol-vinnare 2004) den gemensamma singeln "Livet vi valde". "Livet vi valde" är en låt som berör med sin igenkännande text om att bilda familj, om vad som är viktigt i livet, om att göra uppoffringar. Men framför allt är det en låt om att kärleken kan övervinna allt. Erica har sålt guld tillsammans med dansbandet Drifters där hon är sångerska. Hon har även vunnit fem Guldklavar, bland annat för Bästa sångerska. Framgångarna till trots var det något som saknades. För fem år sedan fick Erica det tunga beskedet att hon aldrig kommer att kunna få barn eftersom hon opererat bort några godartade tumörer på livmodern. Men mot alla odds och tvärtemot läkarnas besked fick hon barn 2011. Daniel Lindström som vann första Idol-tävlingen 2004 har fått vara med om en spännande resa genom åren. Daniel har sålt platina, vunnit ett Nordic Music Award som Bästa Svenska Artist och blev pappa första gången år 2009 och har nu fullt upp som trebarnspappa och nybliven husägare. Låten släpps på skivbolaget Neptun av Calle Kindbom som blev eld och lågor första gången han fick höra låten. "Det har aldrig tidigare hänt att dansbandsvärlden och popvärlden fått mötas på det här sättet, och i en sådan här fantastisk duett dessutom".


​Lyssna på låten här!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter