Perikles med ny skiva nu i juni!

Den 26/6 släpper Perikles sin nya skiva "Heta Pojkars Flickor" som ni redan nu kan förhandsboka fraktfritt här på Dansbandssidan.com genom att klicka på bilden nedanför. 


Perikles är ett svenskt dansband, som bildades 1974 i Ystad.

En av deras största hit någonsin är Var ska vi sova i natt? som från början är en cover från den italienska gruppen Ricchi e Poveris låt Sarà Perché Ti Amo. Gruppen har en stor publik och detta innebär ett turnéliv där de är ute och spelar tre till fem dagar i veckan. Gruppen deltog i den svenska Melodifestivalen 1994 med bidraget Vill du resa till månen med mig?. 

Släppte juli 2008 albumet Varning för hunden, skivan spelades in i ett samarbete med skivbolaget Cardiac Records. Där inleds även samarbetet med sångerskan Anna Hertzman i duetten Finns det nån annan nu?.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter