Horizont - Det nya dansbandet med premiär den 27/6!

Nystartade bandet Horizont utgår ifrån Grums i Värmlands län och består av Christian Haraldsson, Emil Andersson, Thomas Vainio, Emil Larsson och Emil Holmberg. Bandet jobbar på att ha ett svängigt modernt sound och att nå en så bred publik som möjligt.

Dans, Glädje, Musik

Bandets kapellmästare Christian Haraldsson som tidigare var frontfigur i bandet Extas och även blev utsedd till ”Årets sångare” i Guldsladden 2013 berättar att bandet just nu jobbar stenhårt i replokalen och med allt annat som hör till inför den kommande premiären i Skruvstadparken i Grums, där bandet då kommer att spela upp till dans för första gången.

”Vi längtar verkligen tills vi får bege oss ut på vägarna och möta publiken”

Premiärdatumet är 27/6 kl.21-01

Hemsidan www.horizontmusic.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter