Dansbandskocken drar till sjöss igen!

Idag den 25/5 drar jag till sjöss några veckor och lagar underbar husmanskost till hungriga sjömän och kommer hem i god tid till Ekebofestivalen 2015 som firar 20 år. Ni kan följa mitt äventyr till sjöss genom att följa mig på Instagram. Ett par gånger i veckan kommer givetvis hemsidan att uppdateras med nyheter och annat trevligt. Glöm heller inte av att rösta på Dansbandspriset 2015 och finalen som endast pågår 1 vecka till! Vinnande dansband kommer att presenteras i början på juli. För mer information klicka på länken "Dansbandspriset 2015" här på Dansbandssidan. Passa gärna på att delta i alla tävlingar som jag erbjuder just nu här på sidan,i slutet på juni kommer alla vinnarna att presenteras. / Christian på Danbsandssidan.com 

Klicka på bilden för att rösta på Dansbandspriset 2015!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter