Succé för Ekebos 50 års jubileum!

Igår den 22/5 var det så dax för Ekebo att fira 50 års jubileum. Ekebo startade och grundades av  Bertil Johnsson 1965. Denna kväll började med en fantastisk 3-rätters middag, Förrätt - lax och räkröra på vårt hembakta bröd.
jungfrusallad och löjrom - Varmrätt  helstekt Oxfilé Provencale serveras med
sockerärtor, bakad tomat, madierasås samt råstekt potatis - Efterrätt En härlig glassbakelse skapad av Engelholmsglass. Under middagen underhöll Sten&Stanley samt Flamingokvintetten för dom sittande gästerna. Man fick även se ett längre inslag från Ekebos historia på en storbildsskärm där man bland annat fick ta del av den fantastiska människan Bertil Johnsson som gick bort 1998 och även om det var jubileum igår så fanns givetvis tankarna hos Bertil och allt han gjort för Ekebo.  Runt 21.30 drog den unika jubileumsdasen igång där Sten&Stanley samt Flamingokvintetten spelade Non-Stopp fram tils 01.00. Väldigt många gäster fanns på plats denna kväll för att dansa och fira Ekebo. Jag vill passa på att tacka fantastiska Ekebo för underbar service, god mat och kanon trevlig och proffsig personal. Ta del av massa härliga bilder från kvällen nedanför. 

Om cirka 5 veckor är jag tillbaka på Ekebo och då gäller Ekebofestivalen 2-4 Juli. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter