Bob Stevens bjöd upp till dans på Granbacken!

Igår den 14/5 fanns jag på plats på Granbacken i Löberöd där Bob Stevens bjöd upp till dans fram till midnatt. Innan dansen drog igång serverades grillat med goda tillbehör i strålande solsken. Som ni kan se på bilderna nedanför tog jag även lite bilder på Bob Stevens nya turnébuss som dom körde för 1a gången igår. Jag fick även chansen att träffa några följare av Dansbandssidan.com på plats, dom hade med sig husvagnen och bjöd på kaffe samt trevligt samtal. Kvällen blev fantastisk med många härliga danslåtar och lite smakprov på kommande låtar från Bob Stevens skiva med bara Skånka melodier. Jag vill passa på att tacka Bob Stevens samt Göran på Granbacken för en trevlig kväll. Ta del av bilder nedanför. / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter