Sinatra 100 år – En hyllningskonsert med Christer Sjögren, Andreas Weise samt Kristin Amparo!

Nu är det klart! I höst åker Christer Sjögren, Andreas Weise och Kristin Amparo ut med 18 mannabandet Sandviken Big Band och gästartister på en stor Sverigeturné med hyllningskonserten – SINATRA 100 ÅR! Dom kommer att  besöka 20 städer, med start i Linköping den 27/11.


Sinatra 100 år – En hyllningskonsert

 
Med Christer Sjögren, Andreas Weise, Kristin Amparo, Sandviken Big Band & gästartister.

Storband, jubileumsstämning och Frank Sinatras fantastiska musikaliska arv. I höst hyllas den amerikanske musiklegenden av tre svenska stjärnor i en kraftfull Sinatra-gala. – Det kommer bli en underbar föreställning, en hyllning till en stor idol, säger Christer Sjögren.

Tillsammans med storbandet Sandviken Big Band och spännande gästartister bjuder Christer Sjögren, Andreas Weise och stjärnskottet Kristin Amparo på en hyllningskväll, som kommer bli både påkostad och klassisk. – Allt kulminerar under Sinatras 100-årsjubileum hösten 2015. Det blir det största och roligaste jag har gjort på 2000-talet. Efter många månader av hårt arbete får vi äntligen sjösätta den show som vi alla sett fram emot så länge, säger Christer Sjögren.

Artisttrion förenas i sin kärlek till storbandsmusiken och till en rad odödliga hits, som ”My Way”, ”New York, New York” och ”I’ve Got You Under My Skin”. Det blir en medryckande afton, av yttersta toppklass. Totalt besöker föreställningen 20 orter. Turnépremiär i Linköping 27 november.

Föreställningen presenteras av 2Entertain, PJP och Sangré Event.

För bokning av biljetter klicka här!

Foto: Kristofer Sandberg
Foto: Kristofer Sandberg
Foto: Kristofer Sandberg
Foto: Kristofer Sandberg

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter