Grattis Micke Ahlgren´s till 25 års jubileumet!

Micke Ahlgrens orkester startade den 22:a december 1990. Idag är det dax för grabbarna i Micke Ahlgrens att ha sitt 25 års jubileum på Bahcohallen i Enköping. För underhållningen står Tur-Åke Lindkvist och Jocke Göransson samt dansuppvisning av ENA Bugg & Swing! Givetvis kommer Micke Alhgrens bjuda upp till dans med under kvällen. Dansbandssidan.com vill passa på att säga stort Grattis till grabbarna och önskar att deras kväll blir en underbar kväll som dom kommer minnas länge. / Christian på Dansbandssidan.com 


Medlemmar i Micke Ahlgrens

  • Micke Ahlgren - Bas och sång
  • Petter Sand - saxofon
  • Jörgen Ohlsson- Keyboard, dragspel och sång
  • Kent Ekman - trummor och sång

hipp hipp hurra hurra hurra!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter