En kväll med Jontez på Granbacken!

Igår den 7/5 fanns jag på plats på Granbacken i Löberöd där Jontez bjöd upp till dans. Senast jag träffade grabbarna med Dansbandssidan.com var 2011 så det var på tiden att komma och göra ett litet reportage. Det blev en kväll som bjöd på härlig stämning rakt igenom och jag själv hade väldigt svårt att stå still till tonerna av Jontez. Conny Ohlson imponerade verkligen med sin gitarr och Steelguitar denna kväll, ljuvliga toner kvällen rakt igenom. Jontez kör en härlig blandning av snabba och lugna låtar och gör det mycket bra. Jag vill passa på att säga ett stort tack till grabbarna för en trevlig kväll samt till Göran på Granbacken. Nedanför kan ni ta del av lite bilder från kvällen. Jag vill även nämna att (Benny Hedlund) saknades i bandet denna kväll om någon undrar varför bandet bara hade 4 bandmedlemmar ikväll!  (Benny) är sjukskriven tillsvidare. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter