Dansbandet Mannerz gör en nystart!

Det är inte lätt att hitta den ultimata kombinationen. Den perfekta balansen. Men du vet när du har hittat den, du kan känna det i hela kroppen. Receptet på det ultimata moderna dansbandet återfinns i Mannerz; bandet som lyckats med det nästintill omöjliga. Hur? 

Ta tre unga drivna, charmiga, harmoniska och inte minst begåvade musiker och kombinera det med sångerskan som har Det. Johanna har en mäktig scennärvaro, vilket egentligen inte är speciellt konstigt med tanke på att hon har tränat sen hon var fem år gammal. Det var då hon bestämde sig för att bli sångerska, och så blev det. Mycket har hänt sen hon var fem år och hennes erfarenhetslåda har fyllts på med många musikaliska meriter. Via exempelvis Kreta, Spanien och Turkiets turistscener har hon nu landat i Mannerz där hon tillsammans med killarna och deras fantastiska musik laddar för att nu ta Sverige med storm! 

Mannerz står för en nystart i dansbandsbranschen och revolutionerar med att garantera att deras danskvällar nu och för alltid kommer bjuda på en dansant kväll. Hur kan vi lova detta? Genom bandets trumslagare som i grund och botten själv är dansare ser Mannerz till att samliga låtar provdansas för kvalitetskontroll. 

Bandet spelar modernt och koncentrerar sin repertoar till nya radiohits och omarrangerade buggar och foxar. Mannerz har varit aktiva sen år 2009 då de slog igenom i SVT:s Dansbandskampen. Dock har de mestadels fokuserat på företagsevent och artistkomp sen dess. Men nu, nu är de redo att ta hela Sverige under sina musikaliska vingar. 
 

Mina damer och herrar, det är dags att vända blickarna mot Mannerz. 

www.mannerz.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter