Välkomna till "Allsång på vallarna sommaren 2015"!

Lördag 16 maj 09.00 sker vårens stora biljettsläpp inför Allsång På Vallarna 2015. Plats Falkenbergs Turistinformation. Ticnet.se samt telefonbokning - 0346-88 61 00 - startar 11.00. Välkomna


Trots snö och kyla ute börjar vi redan nu blicka mot sommaren och Allsång på Vallarna! Längtan efter sommar, sol och alla härliga människor i allsångspubliken börjar bli stor och vi har nu satt igång arbetet med att planera inför den 19:e säsongen av Allsång på Vallarna.

Fjolårets säsong var fantastiskt lyckad och vädermässigt upplevde vi en av de bästa somrarna någonsin. Förutom det fina vädret njöt vi även av toner och musik från några av landets bästa artister. Det vågar vi lova detta år också! Håll utkik på vår hemsida eller Facebook-sida när vi släpper vilka artister som besöker Sveriges vackraste allsångsscen.

Thorleif Torstensson, Lasse Berghagen, Gunhild Carling och Olle Jönsson är några utav alla artister som medverkar under sommaren! / Dansbandssidan.com 


www.allsangpavallarna.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter