Elisa's med ny skiva i maj!

Den 29e maj släpper Elisa´s en ny skiva med namnet "Utekväll". Här nedanför kan ni ta del utav lite text från Lionheart Records. / Dansbandssidan.com 

Sveriges utan konkurrens populäraste dansbandssångerska Elisa Lindström och hennes band Elisa's är högaktuella med det ytterst dansanta albumet "Utekväll". Första singeln, även den med titeln "Utekväll" är en duett med Lotta Engberg. 

2015 fick Elisa's sin andra Grammis i kategorin "Årets dansband" och de har också fyra Guldklavar i bagaget. Med traditionella och tydliga melodier och arrangemang tillsammans med ett ungt och modernt band, som besitter en musikalitet utöver det vanliga, förmedlar de en äkthet och värmande underhållning på högsta nivå. Det är något både den dansande och lyssnande publiken förstått!

"Utekväll" är producerat av Henrik Sethsson och här har Elisa själv tagit ytterligare ett steg i sin utveckling som låtskrivare då hon har varit med och skrivit flertalet av låtarna på albumet.


Klicka på bilden för att boka skivan fraktfritt!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter