Claes Lövgren&Åsa Sjöberg har idag skivrelease på nya skivan "Härlig är jorden"!

Idag har Claes Lövgrens och Åsa Sjöberg sin release på deras skiva "Härlig är jorden"! Här nedanför kan ni ta del av information om skivan samt att ni kan boka den fraktfritt här på Dansbandssidan.com.

Det finns en sångskatt som inte får glömmas bort. Med vackra texter och melodier som berör. Vi brukar kalla dem för andliga sånger. Blott en dag, O store Gud, Härlig är jorden är några av dessa sånger som du säkert så väl känner till.

Claes Lövgren och hans sambo Åsa Sjöberg sjunger ofta i olika kyrkor. En av deras favoritkyrkor är Börrums kyrka i S:t Anna skärgård, i Östergötland. Där "flyttade" de in under några dagar för att spela in den här CD:n. Åsa och Claes hoppas att du ska känna hopp, kärlek och tro när du lyssnar. Tro på att jorden faktiskt är en härlig plats att leva på, trots allt mörkt som sker. Kärlek till din medmänniska, oavsett nationalitet eller kön. Hopp om en ljusare värld där våra barn kan växa upp i trygghet.

Label:Atenzia 

​Klicka här för att köpa skivan fraktfritt!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter