Premiär för Barbados krogshow i Trelleborg!

Barbados Caribbean Nights 

Barbados ligger inte på latsidan och inleder nu ett av flera spännande projekt. Om du inte förknippar dansband med krogshow är det dags att tänka om, De kallar sig själva "mer än ett dansband" utan att se ner på sina folkparkskollegor och nu är det verkligen upp till bevis. Västkustbandet, evighetsmaskinen Barbados, har alltid gått sin egen våg och fortsätter med det. 

I år firar bandet 20-år och sätter upp sin egen krogshow Caribbean Nights. I samband med detta släpps även en ny låt och en musikvideo. Premiären år förlagd till Parken i Trelleborg, sedan kommer Göteborg (företagsevent), Mellbystrand, Hässleholm och därefter följer fler städer runt om i landet. 20 föreställningar kommer att genomföras under perioden 2015-2016. 

Caribbean Nights är showen där Barbados erbjuder sin publik underhållning, mat och dryck, dans och upplevelser. För första gången i historien ges publiken möjlighet att sitta ner och avnjuta en spännande karibisk måltid med specialimporterade viner samtidigt som Barbados levererar alla sina hits och dessutom berättar hela sin 20-åriga historia. Självklart blir det mycket musik men även medlemmarnas unika berättelser och upplevelser. Ensemblen förstärks med dansare, det svänger stundtals till rejält och inte ens Bert Karlsson hänger med i svängarna. 


Showen genomförs i samarbete med Maxi Stormarknader som sköter marknadsföring och biljettförsäljning. De bjuder därmed in hela sin kundkrets till fest! Barbados — Två decennier på scenen! 

Bli fascinerad Över Barbados Caribbean Nights i en helhetsupplevelse med mat, dryck, show och ett jädra hålligång! 


/ Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter