Thor-Görans bjöd upp till dans på Sundspärlan!

Igår den 21/4 fanns jag på plats i Helsingborg och Sundspärlan där Thor-Görans bjöd upp till dans. Jag fanns där av 2 andledningar denna kväll, dels för att göra ett reportage om bandet eftersom jag aldrig lyssnat på dom "Live" under mina 34 år samt för att säga grattis till deras 40 års jubileum som bandet har under 2015. Dom fick massa godis samt en stor flaska pomac och en speciall designad T-shirt kvällen till ära. Peter och Agneta sjunger så underbart vackert och det kändes som att man var tillbaka på 90 - talet när man fick höra Peter sjunga, Imponerande och vi är många som är tacksamma att Thor-Görans är tillbaka på dansbanan till 100% igen. Jag vill passa på att säga ett stort tack till Thor-Görans för en underbar kväll och för att ni tog er tid att snacka bort en stund samt att jag fick lämna över lite presenter till er. Fortsatt lycka till på eran 40års turnéresa genom landet under 2015.  


Nedanför kan ni ta del av lite bilder från kvällen samt en film. Fler filmer kommer in under dagen allteftersom. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter