Hasse Andersson&Christer Sjögren till Helsingborg i sommar!

Ingen sommar i Helsingborg utan Kulijuli. Nu är programmet klart för fyra tisdagskvällar fulla av musik och show. Detta ligger i närheten av "Kärnan" i Helsingborg och detta kallas för grytan. Under sommaren kommer även Danne Stråhed och Christina Lindberg att uppträda. / Dansbandssidan.com 
 

Årets Kulijulipremiär äger rum den 7 juli och biljetterna kommer att gå att köpa på Dunkers kulturhus.​ Biljetterna släpps den 12/5 och vill man boka sittplats för 120:- kan man få mer info på tel 042107400. 


Här är programmet


7 juli: Sonja Aldén, Bengan Jansson, Danne Stråhed, Didi Kastenholt.

14 juli: Hasse Kvinnaböske Andersson, Mojje, Håkan Brinck, Christina Lindberg.

21 juli: David Lindgren, Jessica Andersson, Magnus Bäcklund, Glenn Borgkvist och Anna Pauline.

28 juli: Christer Sjögren, Eddie Oliva, Magnus Johansson, Frida Engström.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter