Platina utmärkelse väntar för Hasse Andersson!

Den 23e April tar Hasse Andersson emot Platina utmärkelse på Grevieparken i Grevie.


Det är Skåne som står i centrum när vi talar om Hasse Andersson och de Skånska låtskrivarteamet med Anderz Wrethov, Elin Wrethov, Johan Beijerholm och Johan Deltingers stora framgång i samband med årets melodifestival 2015 och med låten ”Guld och Gröna Skogar”. Frågan är, om inte Hasse Andersson är den stora vinnaren hos Svenska folket, med tanke på den uppmärksamhet och kärlek han fått av både barn, barnfamiljer och vuxenpubliken under våren.

 

Med över sjumiljoner streams på Spotify och långt över miljonen visningar på You Tube, så är Hasse Andersson även en digital vinnare på nätet. Vad vi vet, har ingen Svensk artist över 65 års ålder haft sådan framgång på nätet som Hasse har just nu.

 

I sommar står det fullbokat i Hasse Anderssons almanacka, med spelningar runt om i landet, och till hösten åker han på sin första stora konsertturné på flera år. En rikstäckande turné från Luleå i norr till Malmö i söder. Turnépremiär i Helsingborg den 9 oktober.

Se turnéplan på www.kvinnaboskemusik.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter