Förändringar och nyheter i Framed!

På Frameds hemsida kan man idag ta del av lite nyheter som bandet har gått ut med. Nedanför kan ni ta del utav deras egna ord. Dansbandssidan.com vill passa på att önska Magnus all lycka framöver och tack för tiden i Framed. / Christian 

Magnus Larsson som var med och startade bandet 2008 slutar spela i Framed. Tyvärr så räcker inte tiden till för allt man vill göra och Magnus har valt att satsa mer på sitt soloprojekt ”MELL”. Vi vill tacka Magnus för den tid som varit, framgångar och motgångar och hårt arbete under de sju år vi spelat tillsammans.

Tills vidare kommer Niklas Terner att axla sologitarren.

Men vi har fler nyheter. Under vintern och våren har vi hängt i inspelningsstudion, och resultatet kommer gå till skivpressarna nu i april. Det är ett album med 12 fantastiska spår som vi känner oss väldigt nöjda med, och vi hoppas ni kommer tycka detsamma med skivan i hand. Releasedatum kommer inom kort.

www.framed.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter