Streaplers med nytt album i April!

Den 29/4 släpper Streaplers sitt nya album "Idag" ni kan nu boka skivan fraktfritt här på Dansbandssidan.com genom att klicka på länken nedanför. / Dansbandssidan.com 

Mer information om skivan här!

Det är knappt man tror att det är sant, men nu släpps Streaplers 56:e platta i ordningen. Hur många svenska artister komer upp i en sådag imponeradne produktion? Efter flitigt låtletande och inpriationeresa till Nashville har man enats om 14 nya låtar som formas till en helhet som känns Streaplers ut i minsta beståndsdel. Dessutom upprepar man succén från förra plattan att spela in ett par klasiska hits ut bandets egna katalog. Den här gången bjuds det på fräscha nyinspelningar av ”Diggity doggety” och ”Vad har du under blusen Rut”.

Label: Mariann ​


Boka skivan här!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter